top of page
Suomen arvo-ostot.jpg

Ostamme arvoesineesi parhaaseen hintaan!

Ostamme kultaa, hopeaa, arvokelloja, vanhoja rahoja sekä muita arvoesineitä. Tilaa Arvopaketti kultaesineillesi tai tule käymään ostoautollamme.

Teemme myös kotikäyntejä suuremmille ostoerille!

Korkein AAA-luokitus
Meillä on korkein luottoluokitus

Maksuton

Lähetämme Arvopaketin postitse kotiosoitteeseesi. Pakkaa kultaesineet ja toimita

paketti postiin. Paketti on valmiiksi vakuutettu ja maksettu.

Luotettava

Lähetyksen sisältö tutkitaan ja punnitaan tarkasti ammattilaisen toimesta hyväksytyillä mittavälineillä. Saat markkinahintaan perustuvan tarjouksen heti samana päivänä.

Nopea

Hyväksyttyäsi ostotarjouksen maksamme rahat tilillesi välittömästi. Mikäli et ole tyytyväinen tarjoukseen, palautamme lähetyksen sisällön sinulle täysin kuluitta.

Jeweler Tools

Tilaa arvopakettisi tästä

HUOM! ARVOPAKETILLA VOIT LÄHETTÄÄ VAIN KULTAESINEITÄ.

Paketti toimitetaan kirjelähetyksenä postilaatikkoosi. Paketin mitat ovat 33 x 22 x 2 cm. Koko paketin paino max 2 kg. Mikäli sinulla on isompia esineitä, jotka eivät mahdu pakettiin tai paketin paino ylittää 2 kg, ota yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme 040 758 7499. Lue lisää Arvopaketista klikkaamalla tästä.

 

Paketti toimitetaan kirjelähetyksenä postilaatikkoosi. Paketin mitat ovat 33 x 22 x 2 cm. Koko paketin paino max 2 kg. Mikäli sinulla on isompia esineitä, jotka eivät mahdu pakettiin tai paketin paino ylittää 2 kg, ota yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluun 040 758 7499. Lue lisää Arvopaketista klikkaamalla tästä.

 

Kiitos tilauksestasi, olemme sinuun yhteydessä pian!

Palvelemme ostoautoilla eri puolella Suomea
Palvelemme ostoautoilla eri puolella Suomea
Palvelemme ostoautoilla eri puolella Suomea

Tule ostoautolle

Voit tuoda arvoesineesi arvioitavaksi ostoautoillemme, jotka palvelevat eri puolella Suomea. Ostoautolla saat henkilökohtaista palvelua ja pääset osallistumaan arvion tekemiseen ammattilaisen kanssa.

Ostoauto on rauhallinen ja turvallinen paikka tuoda arvoesineesi arvioitavaksi. Odotustila ja asiointipiste ovat erillisiä huoneita, joten voit asioida ilman kiirettä ja täysin yksityisesti.

Ilmoitamme ostoauton palvelupisteistä ja aikatauluista paikallislehdissä.

bottom of page