Tervetuloa asioimaan paikan päälle


Suomen Arvo-Ostot Oy on erikoistunut jalometallien, kellojen ja vanhojen rahojen kierrätykseen. Meille on tärkeää, että meidän kanssamme asioidessasi koet yksityisyyden ja lämminhenkisyyden. Luotettavuutemme perustuu pitkän linjan ammattitaitoon ja asianmukaisiin työvälineisiin. Saat tarkan ja todellisen hinnan tuotteistanne, jonka jälkeen maksamme heti käteisellä tai halutessasi tilisiirtona. Asiointi kasvotusten ilman ajanvarausta on tae hyvälle palvelulle.

Ostoauto


Kipuiletko mielessäsi läpi sitä, että jalometallien tai arvoesineiden myyminen julkisella paikalla ei houkuttele?
Ostoauto on paikka, johon on helppo tulla ja jossa ostotapahtuma on mahdollisimman yksityinen.

Hekilökunnan terveiset


Kokemuksemme Suomen Arvo-Ostoilla pohjautuu pitkän ajan omistautumiseen jalometalli- ja arvotavara-alaan. Seuraamme jatkuvasti mielenkiinnolla markkinoiden etenemistä ja näin omaamme kyvyn pysyä ajan tasalla myös markkinahinnoissa. Olemme perehtyneet alaan juurta jaksaen ja siten osaamme ottaa huomioon pienetkin yksityiskohdat. Kaiken edelle pistämme avoimuuden ja rehellisyyden. Näin uskomme, että varmistamme molemmin puoleisen tyytyväisyyden ja sen, että meidän toiminnalla on jatkumoa tulevaisuudessa.

Joskus kuulemme kysyttävän, että ”Onkohan näillä meidän tarvaroilla mitään arvoa?”. Kysyvä ei tieltä eksy. Koskaan emme tyrmää tuotavan tavaran määrää tai laatua, joten kannattaa tulla arvioituttamaan rohkeasti.

Jalometallia ostettaessa huomioimme, että mitä jalometallia kyseinen aine on, mikä on jalometallin pitoisuus ja paljonko jalometalli painaa. Arviointi tehdään ammattivälineillä ja punnitseminen suoritetaan testatuilla vaaoilla. Ostotapahtuma on aina avoin prosessi, jota pääsette seuraamaan paikan päällä ostopisteellä asioidessanne tai kotiin pyytäessänne. Arviointitapahtuma on aina maksuton ja näin saa vapauden tehdä päätöksen vasta kun hinta on selvillä. Ostohintamme ovat aina avoimia, jotka eivät sisällä piilokuluja.

Jalometallien maailmanmarkkinahinnat tekee heilahteluita, joihin emme voi vaikuttaa. Tällä hetkellä on kuitenkin hyvä hetki myydä ylimääräiseksi kertyneet jalometalliesineet. Jalometallien kierrätyksellä teet myöskin palveluksen ekosysteemille. Tarkemmin aiheeseen voit perehtyä ekologisuus -sivulla.

Otathan rohkeasti meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme.

Parhain terveisin, Suomen Arvo-Ostot Oy:n väki!

Kuvagalleria