UKK - Usein kysytyt kysymykset

Meillä on eri käytäntöjä jalometallien ja arvoesineiden ostamiseen. Pääkäytäntöjä ovat ostopisteillä ostaminen esimerkiksi lähikaupoissa. Mainostamme paikallislehdissä, sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa ja muissa palveluissa, jotta toimintamme tulisi nähdyksi. Olemme useinmiten 2-3päivää yhdessä paikassa kerrallaan. Meillä on käytössä myös ostoautoja, joilla pääsemme hieman vapaammin valitsemaan ostopaikan ja toisaalta ostoautossa asiointi on hieman yksityisempää. Voit kutsua meidät kotikäynnille erityisen yksityisyyden varmistamiseksi. Jos teillä on erikoisvaativaa tarjottavaa tai haluatte hieroa yritysyhteistyökumppanuutta, pyydämme teitä tulemaan paikan päälle toimipisteeseemme. Postimyyntipakkauksilla voitte myydä pääsääntöisesti kultaesineitä. Jos taas päästään varmuuteen kellon arvokkuudesta, voitte tarjota myös arvokelloja myyntipakkauksen avulla.

Kun puhutaan jalometalleista, niin voimme ostaa tavaraa hyvin laidasta laitaan. Kelpuutamme kultatuotteet kaikkineen (myös ns. romukullan), joissa on pitoisuusleimat tai joiden pitoisuus voidaan muulla tavoin testata ja varmistaa. Samalla ajatuksella ostamme myös hopeatuotteita, platinaa sekä palladiumia.
Muun muassa niin kutsutut alpakka -esineet ovat sellaisia, joita emme kelpuuta myytäväksi.
Kellon ostamisissa pitäydymme pääsääntöisesti niin kutsutuissa arvokelloissa. Arvokellon määritelmä tosin joskus voi vähän olla veteen piirretty, joten on hyvä jos tarjoatte rohkeasti kelloja, joista haluaisitte luopua.

Postimyyntipakkauksella voit lähettää mitä tahansa esineitä tai esineen osia, joissa on jalometallia. Esimerkiksi kultakellossa tai dentalissa vain osa on kultaa, mutta pystymme arvioimaan kullan osuuden painosta monilla tavoilla ja useinmiten erotammekin kullan itse esineestä ensin, mikäli annatte siihen luvan.

Katso lisää klikkaamalla tästä

Postilähetykset ovat erittäin turvallisia vakuutettuja pakettilähetyksiä. Lähetykset ovat vakuutettuja vähintään 5000 euroon asti ja jos tarvitsette korotusta vakuutukselle, niin olethan yhteydessä meihin päin, niin lähetämme oikeanlaisen pakkauksen. Pakkauksemme eivät kulje niin kutsutussa pussissa, vaan oikeassa kovakuorisessa pakkauksessa, joten kukaan ei pääse matkan varrella tunnustelemaan sisältöä.

Kun tilaat niin kutsutun Arvopaketin, niin tämän pakkauksen sisällä on kaksi eri sopimusmallia joista voit valita haluamasi. Toisessa näistä vaihtoehdoista on mahdollisuus pyytää ensin tarjous, jolloin voit täysin valitan mitä myyt ja myytkö ollenkaan. Voimme palauttaa kaikki takaisin täysin maksutta. Toisaalta, jos haluat vain osan myydä niin lähetämme vain osan takaisin ja mikäli joku tuote ei olekaan kultaa, tai ostettavaksi kelpaavaa, niin lähetämme myös tämän osuuden takaisin täysin maksutta.

Meillä ei ole postipakettikauppaan liittyen minkäänlaisia piilokuluja. Kaikki tavaran siirtely suuntaan tai toiseen on täysin ilmaista. Voitte vain hyötyä ja saada rahanne, ettekä joutua maksajaksi tai saada ilmaisen tarjouksen myymättä jääneistä tuotteista, jos ette haluakaan myydä mitään, tai haluatte myydä vain osan.

Ilman muuta voit pyytää suuntaa antavaa hintaa myös etänä. Toisaalta voit kertoa mitä tuotteesta haluaisit, josta voimme aloittaa asianmukaiset neuvottelut. Huomoithan, että kun etänä teemme arviota, niin moni asia voi olla vaikea todentaa kunnolla. Niinpä kun saamme tavaran käsiimme voimme esimerkiksi aidosti todentaa kuntoluokituksen, varmentaa esimerkiksi arvokellossa aitouden ja niin edelleen. Joskus valitettavasti joku hyvinkin aidolta vaikuttava voi kuitenkin käsissä tutkittuna osoittautua epäaidoksi. Asiantuntijamme antavat kuitenkin lopulta varman ja todellisen arvion.

Hinnoittelumme perustuu alan asiantuntijuuteen. Jalometalleita ostettaessa hinta perustuu aina maailmanmarkkinahintaan ja yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Tahdomme myös jatkossa tarjota laadukasta palvelua, joten vastuullisuus ostohinnoissa on tärkeää. Pidämme huolta siitä, että emme koskaan piilota mitään asiakkailtamme tai vääristele näköalaa ja anna väärää tietoa hinnoitteluun liittyen.
Kelloja, vanhoja rahoja tai muita arvoesineitä ostettaessa ostohintaan sisältyy aina selkeästi suurempi riski. Tavara ei useinmiten ole niin likvidiä ja oikean ostajan löytäminen on toisinaan hyvin haasteellista. Niinpä joudumme myös ostohinnoissa huomioimaan sen, että yhtä esinettä voimme joutua markkinoimaan pidempään, josta meille muodostuu kuluja. Kuitenkin haluamme aina taata että hinta on kaikin puolin järkevä. Haluamme että olette tyytyväisiä hintaan ja näin lupaammekin 100%:n hintatyytyväisyystakuun.

Heti kun olemme saaneet tavaran arvioitavaksi ja olemme pystyneet kaiken testaamisen ja muun arvion lisäksi muodostamaan hinnan tavaralle, niin toimitamme tilisiirron välittömästi. Tilisiirrossa voi tietysti kulua pankkipäiviä, jos käytössämme on eri pankki kun teillä.

Jos tavaran myyminen todella kaduttaa, niin sen voi perua niin kauan, kun tavara ei ole vielä edennyt jatkokäsittelyyn. Meille on hyvin tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja erityisesti jos kyse on tunnearvosta, josta ei haluakaan luopua.

Emme varsinaisesti profiloidu jalokivien ostajana, mutta olemme kiinnostuneet keskustelemaan mahdollisesta kaupanteosta, mikäli haluatte myydä laadukkaita timantteja. Muut jalokivet joudumme jättämään ulkopuolella kaupanteosta, jotta voimme keskittyä oleelliseen ja sitä kautta tarjota parempaa ja jouhevampaa palvelua asiakkaillemme.

Laadukasta kaupantekoa.