top of page
Suomen arvo-ostot.jpg

Ostamme monipuolisesti

Kierrätämme kaikkia jalometalleja ja pienarvotavaroita luotettavasti ja ammattitaidolla. Ostamme kultaa, hopeaa, platinaa, palladiumia, arvokelloja, vanhoja rahoja, militariaa sekä muita arvoesineitä.

 

Jokainen esine tutkitaan asiantuntijan toimesta ja niiden elinkaarta lisätään joko kierrättämällä esine sellaisenaan tai sulattamalla se uudelleen käytettäväksi metalliksi.

Kultaa

Onko sinulla ylimääräiseksi ja käyttämättömäksi jääneitä kultakoruja tai muita kultaesineitä? 

 

Säästät luontoa ja hyödyt itse rahallisesti kierrättämällä kultaesineesi vaivattomasti meidän avullamme. Tule ostopisteellemme, niin saat maksuttoman arvion niiden kultapitoisuudesta ja arvosta. Maksamme sinulle niistä heti pitoisuuden ja painon perusteella määriteltävän maailmanmarkkinahintojen mukaisen hinnan.

 

Ostamme muun muassa koruja, sijoituskultaa, kultakolikoita, hammaskultaa ja niin kutsuttua romukultaa eli rikkinäiset korut ja esineet, jotka sisältävät kultaa.

Mikäli et ole aivan varma onko kullaksi arvelemasi esine todella kultaa, tule rohkeasti ostoautolle, selvitetään asia yhdessä!

kulta.png
Anchor 1
hopea.png

Hopeaa

Onko sinulla tummuneita hopea-aterimia, koruja tai muita hopea-esineitä, joille et enää keksi käyttöä? 

 

Tarpeettomaksi jääneet hopeaesineet voit kierrättää avullamme vaivattomasti. Näin säästät ympäristöä ja saat niistä asianmukaisen rahallisen korvauksen. Maksamme painon ja pitoisuuden mukaan määriteltävän hinnan, joka perustuu hopean maailmanmarkkinahintaan.

 

Ostamme muun muassa pöytähopeaa, hopeakoruja, sijoitushopeaa, hopeakolikoita ja muita hopeaesineitä. Myös rikkinäiset korut ja esineet ovat rahanarvoisia meidän kautta kierrätettynä!

Mikäli et ole aivan varma onko hopeiseksi arvelemasi esine todella hopeaa, tule rohkeasti ostoautolle, niin selvitetään asia yhdessä!

Kelloja

Saatat tietämättäsi omistaa vanhan arvokellon, joka on jäänyt vähälle käytölle tai jopa täysin tarpeettomiksi. Kello voi olla mielestäsi vanhanaikainen tai et muuten vain ole sitä käyttänyt, mutta me annamme sille arvoisensa uuden elämän.

Ostamme mm. seuraavan merkkisiä kelloja:

Omega, Rolex, Zenith, Tissot, Eterna, Certina, IWC, Longines, Cartier, Audemars Piguet, Jaeger LeCoultre.

 

Ostamme myös monia muita merkkejä, joten tule ostoautolle tai pyydä tarjous lomakkeen kautta!

kellot.png

Vanhat rahat

Onko sinulle kertynyt ylimääräisiä vanhoja rahoja, joille et keksi käyttöä tai haluat myydä ne muuten vain?

Ostamme kaikenlaisia, niin suomalaisia kuin ulkomaisia, kolikoita ja seteleitä yksittäisistä rahoista aina laajoihin kokoelmiin saakka. 

Uudemmilla suomalaisilla markkamääräisillä rahoilla tai ulkomaanmatkoilta jääneillä kolikoilla tai seteleillä ei useinkaan ole merkittävää arvoa. Numismatiikka on kuitenkin harrastus, joka sisältää paljon poikkeuksia rahallisen arvon suhteen, joten kannattaa tuoda nekin ostopisteellemme arvioitavaksi.

Tule rohkeasti ostoautolle, niin selvitetään yhdessä niiden arvo!

Militaria

Sinullakin on luultavasti isovanhempiesi jäämistöstä peräisin olevia Suomen sotien aikaisia esineitä. Voit tuoda nekin meille arvioitavaksi ja maksamme niistä sovitun hinnan heti paikan päällä.

Ostamme monenlaista militariaa eli sotien aikaisia merkkejä, kunniamerkkejä, mitaleita, pientarvikkeita sekä käyttöesineitä. Asiantuntijamme auttaa selvittämään mistä esineesi on peräisin ja minkälainen arvo sillä mahdollisesti on.
 

Tule ostoautollemme, niin selvitetään yhdessä niiden arvo!

mitalitSAO.png

Isommat arvotavaraerät

Ostamme myös isommat arvotavara- ja jalometallierät, jotka tulemme arvioimaan luoksesi kotikäynnille. Maksamme sovitun hinnan joko heti käteisellä tai halutessasi tilisiirrolla.

 

Soita meille numeroon 040 758 7499 tai jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä! 

Kiitos viestistäsi, olemme sinuun pian yhteydessä!
bottom of page